blauwsteenspecialist heeft voor u de volgende artikelen

€ 27,77/ liter

HMK P323 Slijtvaste Zijdeglans

Slijtvaste zijdeglans concentraat is het ideale onderhoudsmiddel voor ruwe, matte en doffe vloeren vervaardigd in natuur- of kunststeen. Door het aanbrengen van dit product is uw vloer perfect water- en vuilafstotend en verkrijgt deze een glanzende uitstraling. Om deze glanslaag te behouden dient men tijdens het dweilen 100 à 200 ml product per 10 l water toe te voegen . Let op, dit product is enkel geschikt voor vloeren binnenshuis.

Meer informatie »

€ 17,89/ liter

HMK P324 Edelzeep

Dit reinigingsproduct op basis van geconcentreerde natuurzeep bevat actieve bestanddelen. Het dagelijks onderhoud met behulp van dit middel is een goede verzorging van uw vloer in natuur- of kunststeen. Door de zorgvuldige samenstelling van dit middel worden uw vloeren op een snelle en doeltreffende manier gereinigd. U kunt dit product gebruiken voor zowel vloeren als muren bestaande uit baksteentegels, kleiklinkers en niet geglazuurde tegels. Hierdoor zien ze er niet alleen meer glanzend uit, maar worden deze ook minder gevoelig voor vlekken.

Meer informatie »

€ 67,64/ liter

HMK P333 Hardsteenolie

Het aanbrengen van deze olie op uw hardstenen vloer zorgt niet alleen voor bescherming tegen vuil, vet en water, het benadrukt ook nog eens de prachtige structuur en kleur die kenmerkend voor hardsteen, zoals blauwsteen. Let op, dit product is enkel geschikt voor vloeren binnenshuis.

Meer informatie »

€ 38,02/ liter

HMK R 777 Roestomvormer

Dit geconcentreerd reinigingsproduct verwijdert roest en roestverkleuringen van hardsteen, kunststeen, glas en enkele kunststoffen waardoor deze hun natuurlijke uitstraling terug tevoorschijn komt. Enkele vuilresten die op deze manier verwijderd kunnen worden zijn kalkaanslag, verhard bouwvuil, mortelresten, cementsluier,…

Meer informatie »

€ 25,55/ liter

HMK R154 Lose Fix

Dit oplosmiddel, geschikt voor natuur- en kunststeen, verwijdert vuilresten zoals impregneerlagen, lijm, verfspatten, teer, asfalt, bitumen, vet en waslagen. De R154 lost deze producten op en maakt ze los van de ondergrond zonder dat het de onderliggende stenen aantast.

Meer informatie »

€ 26,33/ liter

HMK R155 Grondreiniger

Het geconcentreerd grondreinigingsmiddel is geschikt voor diverse doeleinden en is zowel binnen- als buitenshuis bruikbaar. Het verwijdert onder andere bouwvervuiling, dispersiekleuren, resten van oude onderhoudsmiddelen, oliën, vetten en meer, waardoor uw natuur- en kunststeen weer over hun natuurlijke kleur en oppervlak beschikken. Dit product is zuurvrij waardoor het gepolijste oppervlak niet wordt aangetast.

Meer informatie »

€ 69,35/ liter

HMK S234N Vlekstop

Deze zuurvrije vlekstop is een gebruiksklaar impregneermiddel voor natuursteen, marmercomposiet, kunststeen, terrazo en gepolijste oppervlakken. 48 uur na het gebruik wordt uw terras, oprit of vloer water-, vuil-, olie- en vetafstotend. Voordat je deze vlekstopper gebruikt, reinig je best eens de stenen. Hierbij kan je gebruik maken van de R155 grondreiniger uit ons assortiment. Als naverzorging kunt u de P124 edelzeep gebruiken.

Meer informatie »

Cookies | Uw privacy | Blauwsteenspecialist is onderdeel van EXZO