blauwsteenspecialist heeft voor u de volgende artikelen

€ 26,01/ lm

Oosterse Blauwsteen Gebouchardeerd boordsteen

De Oosterse blauwe steen kan je perfect vergelijken met de Belgische blauwe steen, omdat die het dichtst aanleunt op gebied van kleur en hardheid. De Oosterse blauwe steen vertoont net nog iets meer witte aders, wat extra charme aan de tegels schenkt. Wat betreft onderhoud en levensduur zijn ze evenwaardig aan de Belgische blauwe steen. De Oosterse blauwe steen is licht en egaal in tekening en kleur, de blauw-grijze tint is hierbij kenmerkend. Boucharderen is een techniek waarbij de tegel wordt gehamerd. Hierdoor blijven er kleine kentekenen achter op de tegel alsof deze geprikt is. Bij een gebouchardeerde afwerking verschijnen er witte punten op de donkergrijze achtergrond, die kunnen verschillen in grootte en diepte naar gelang de soort bouchardeerkop. Dit kan een esthetische meerwaarde zijn. Door dit proces verkrijgt het geheel een lichtgrijze kleur. Deze gebouchardeerde boordsteen in hardsteen is uitermate geschikt als afwerking van uw terras of tuinpad.

Meer informatie »

€ 43,35/ m²

Oosterse Blauwsteen Gebouchardeerd tegels

De Oosterse blauwe steen kan je perfect vergelijken met de Belgische blauwe steen, omdat die het dichtst aanleunt op gebied van kleur en hardheid. De Oosterse blauwe steen vertoont net nog iets meer witte aders, wat extra charme aan de tegels schenkt. Wat betreft onderhoud en levensduur zijn ze evenwaardig aan de Belgische blauwe steen. De Oosterse blauwe steen is licht en egaal in tekening en kleur, de blauw-grijze tint is hierbij kenmerkend. Boucharderen is een techniek waarbij de tegel wordt gehamerd. Hierdoor blijven er kleine kentekenen achter op de tegel alsof deze geprikt is. Bij een gebouchardeerde afwerking verschijnen er witte punten op de donkergrijze achtergrond, die kunnen verschillen in grootte en diepte naar gelang de soort bouchardeerkop. Dit kan een esthetische meerwaarde zijn. Door dit proces verkrijgt het geheel een lichtgrijze kleur. Deze zijn beschikbaar in drie verschillende maten, gaande van 15x15cm tot 40x40cm, waardoor u uw terras of vloer kunt aanleggen naar eigen smaak.

Meer informatie »

€ 36,61/ stuk

Oosterse Blauwsteen Gebouchardeerd zwembadboord

De Oosterse blauwe steen kan je perfect vergelijken met de Belgische blauwe steen, omdat die het dichtst aanleunt op gebied van kleur en hardheid. De Oosterse blauwe steen vertoont net nog iets meer witte aders, wat extra charme aan de tegels schenkt. Wat betreft onderhoud en levensduur zijn ze evenwaardig aan de Belgische blauwe steen. De Oosterse blauwe steen is licht en egaal in tekening en kleur, de blauw-grijze tint is hierbij kenmerkend. Boucharderen is een techniek waarbij de tegel wordt gehamerd. Hierdoor blijven er kleine kentekenen achter op de tegel alsof deze geprikt is. Bij een gebouchardeerde afwerking verschijnen er witte punten op de donkergrijze achtergrond, die kunnen verschillen in grootte en diepte naar gelang de soort bouchardeerkop. Dit kan een esthetische meerwaarde zijn. Door dit proces verkrijgt het geheel een lichtgrijze kleur. De gebouchardeerde zwembadboorden, beschikbaar in rechte stukken en hoeken, zijn uitermate geschikt als afwerking van uw zwembad.

Meer informatie »

Tegels Gebouchardeerd

Boucharderen is een techniek waarbij de tegel wordt gehamerd. Hierdoor blijven er kleine kentekenen achter op de tegel alsof deze geprikt is. Bij een gebouchardeerde afwerking verschijnen er witte punten op de donkergrijze achtergrond, die kunnen verschillen in grootte en diepte naar gelang de soort bouchardeerkop. Dit kan een esthetische meerwaarde zijn. Door dit proces verkrijgt het geheel een lichtgrijze kleur.

Deze duurzame tegel in blauwsteen heeft een verouderde uitstraling wat niet wilt zeggen dat u deze perfect kan combineren in verschillende stijlen.

Wij beschikken over een ruim aanbod aan gebouchardeerde tegels, alsook boordstenen en zwembadboorden.

Cookies | Uw privacy | Blauwsteenspecialist is onderdeel van EXZO