blauwsteenspecialist heeft voor u de volgende artikelen

€ 183,00/ stuk

Oosterse Blauwsteen Romano Antiek Bloktrede

De Oosterse blauwe steen kan je perfect vergelijken met de Belgische blauwe steen, omdat die het dichtst aanleunt op gebied van kleur en hardheid. De Oosterse blauwe steen vertoont net nog iets meer witte aders, wat extra charme aan de tegels schenkt. Wat betreft onderhoud en levensduur zijn ze evenwaardig aan de Belgische blauwe steen. De Oosterse blauwe steen is licht en egaal in tekening en kleur, de blauw-grijze tint is hierbij kenmerkend. De afwerking Romano/Antiek heeft, net zoals getrommelde tegels, een verouderd uiterlijk. Het verschil is dat de tegel is gevibreerd in plaats van getrommeld. Hierdoor zijn er naast de afgebrokkelde zijden ook krassen en putjes te merken aan het oppervlak van de tegels. Buiten deze krasjes en oneffenheden is de rest van de tegel glad en donker doordat ze eerst verzoet is. De bloktrede in Oosterse blauwe steen Romano/Antiek kunt u gebruiken als traptreden in uw tuin, alsook voor de aanleg van tuinpaden. Deze bloktredes zijn zeer robuust met een verouderd uiterlijk alsof deze al jaren gebruikt zijn geweest.

Meer informatie »

€ 57,00

€ 37,00/ lm

Oosterse Blauwsteen Romano Antiek Boordsteen

De Oosterse blauwe steen kan je perfect vergelijken met de Belgische blauwe steen, omdat die het dichtst aanleunt op gebied van kleur en hardheid. De Oosterse blauwe steen vertoont net nog iets meer witte aders, wat extra charme aan de tegels schenkt. Wat betreft onderhoud en levensduur zijn ze evenwaardig aan de Belgische blauwe steen. De Oosterse blauwe steen is licht en egaal in tekening en kleur, de blauw-grijze tint is hierbij kenmerkend. De afwerking Romano/Antiek heeft, net zoals getrommelde tegels, een verouderd uiterlijk. Het verschil is dat de tegel is gevibreerd in plaats van getrommeld. Hierdoor zijn er naast de afgebrokkelde zijden ook krassen en putjes te merken aan het oppervlak van de tegels. Buiten deze krasjes en oneffenheden is de rest van de tegel glad en donker doordat ze eerst verzoet is. Deze boordsteen in hardsteen met Romano/Antieke bewerking is uitermate geschikt als afwerking van uw terras of tuinpad.

Meer informatie »

€ 104,00

€ 75,50/ m²

Oosterse Blauwsteen Romano Antiek Romaans Verband tegels

De Oosterse blauwe steen kan je perfect vergelijken met de Belgische blauwe steen, omdat die het dichtst aanleunt op gebied van kleur en hardheid. De Oosterse blauwe steen vertoont net nog iets meer witte aders, wat extra charme aan de tegels schenkt. Wat betreft onderhoud en levensduur zijn ze evenwaardig aan de Belgische blauwe steen. De Oosterse blauwe steen is licht en egaal in tekening en kleur, de blauw-grijze tint is hierbij kenmerkend. De afwerking Romano/Antiek heeft, net zoals getrommelde tegels, een verouderd uiterlijk. Het verschil is dat de tegel is gevibreerd in plaats van getrommeld. Hierdoor zijn er naast de afgebrokkelde zijden ook krassen en putjes te merken aan het oppervlak van de tegels. Buiten deze krasjes en oneffenheden is de rest van de tegel glad en donker doordat ze eerst verzoet is. Het Romaans verband is een legpatroon in vast wildverband waardoor terras, tuinpaden,vloer of zwembad ietwat nonchalant doch zeer karaktervol overkomen. Deze schikking van tegels is een interessant alternatief, dat een wat speelsere look uitstraalt. Deze afwerking matcht zeer goed met verschillende woonstijlen, zoals bij een meer landelijke uitstraling. Bij blauwsteenspecialist.be kunt u kiezen tussen een klein of groot Romaans verband. Voor een wat kleinere oppervlakte van vloer of terras opteert u best voor een gewoon Romaans verband. Is dit niet het geval, kunt u ook kiezen voor een groot Romaans verband. Het is belangrijk altijd het patroon te volgen. Alleen door het patroon te volgen vermijd je dat er maten overblijven of bepaalde tegels tekortkomen. Het Romaans verband is verkrijgbaar per module en dus niet per m².

Meer informatie »

€ 50,00/ m²

Oosterse Blauwsteen Romano Antiek tegels

De Oosterse blauwe steen kan je perfect vergelijken met de Belgische blauwe steen, omdat die het dichtst aanleunt op gebied van kleur en hardheid. De Oosterse blauwe steen vertoont net nog iets meer witte aders, wat extra charme aan de tegels schenkt. Wat betreft onderhoud en levensduur zijn ze evenwaardig aan de Belgische blauwe steen. De Oosterse blauwe steen is licht en egaal in tekening en kleur, de blauw-grijze tint is hierbij kenmerkend. De afwerking Romano/Antiek heeft, net zoals getrommelde tegels, een verouderd uiterlijk. Het verschil is dat de tegel is gevibreerd in plaats van getrommeld. Hierdoor zijn er naast de afgebrokkelde zijden ook krassen en putjes te merken aan het oppervlak van de tegels. Buiten deze krasjes en oneffenheden is de rest van de tegel glad en donker doordat ze eerst verzoet is. De tegels in Oosterse blauwsteen met een Romano/Antieke afwerking zijn heel geschikt voor de aanleg van terrassen, vloeren, badkamers en zelfs zwembaden. Voor de afwerking van uw zwembad kunt de Romano/Antieke zwembadboorden gebruiken die u ook terugvindt op deze online webshop. Deze tegels zijn beschikbaar in zeer veel maten en diktes, gaande van 10x10cm tot 80x80cm, zodat u zeker de ideale tegel zult terugvinden.

Meer informatie »

Tegels Romano Antiek

De afwerking Romano/Antiek heeft net, zoals getrommelde tegels, een verouderd uiterlijk. Het verschil is dat de tegel is gevibreerd in plaats van getrommeld. Hierdoor zijn er naast de afgebrokkelde zijden ook krassen en putjes te merken aan het oppervlak van de tegels. Buiten deze krasjes en oneffenheden is de rest van de tegel glad en donker doordat ze eerst verzoet is.

Cookies | Uw privacy | Blauwsteenspecialist is onderdeel van EXZO