blauwsteenspecialist heeft voor u de volgende artikelen

€ 19,00

€ 10,50/ lm

Chinese Hardsteen Droog Gewreven boordsteen

Chinese hardsteen heeft dezelfde eigenschappen en kwaliteiten als de Belgische en Oosterse blauwe steen. Deze Chinese "blauwe" steen heeft een iets donkerdere uitstraling. Het hogere dolomietgehalte in de steen kan na verloop van tijd een bruine tint vertonen (door regen en wind) wat deze tegel een sterk landelijk karakter bezorgt. Op gebied van onderhoud en levensduur zijn ze evenwaardig aan de Belgische en Oosterse blauwe steen. De Chinese blauwe steen is donker en egaal in tekening en kleur. Zijn donkerblauw-grijze tint is hierbij typerend. Droog wrijven van natuursteen gebeurt om de schakeringen en eventuele aders die doorheen de steen lopen duidelijker te maken. Dit brengt de natuurlijke samenstelling van de steen mooi naar voor. De droog gewreven boordsteen in Chinese hardsteen zorgt voor een mooie afwerking van, onder andere, uw terras. Deze afwerking van de natuursteen komt strak en stijlvol over omdat deze de natuurlijke samenstelling van de natuursteen naar boven brengt. Deze boordsteen kunt u eventueel combineren met verschillende stijlen en andere natuursteenafwerkingen.

Meer informatie »

€ 17,50/ m²

Chinese Hardsteen Droog Gewreven tegels

Chinese hardsteen heeft dezelfde eigenschappen en kwaliteiten als de Belgische en Oosterse blauwe steen. Deze Chinese "blauwe" steen heeft een iets donkerdere uitstraling. Het hogere dolomietgehalte in de steen kan na verloop van tijd een bruine tint vertonen (door regen en wind) wat deze tegel een sterk landelijk karakter bezorgt. Op gebied van onderhoud en levensduur zijn ze evenwaardig aan de Belgische en Oosterse blauwe steen. De Chinese blauwe steen is donker en egaal in tekening en kleur. Zijn donkerblauw-grijze tint is hierbij typerend. Droog wrijven van natuursteen gebeurt om de schakeringen en eventuele aders die doorheen de steen lopen duidelijker te maken. Dit brengt de natuurlijke samenstelling van de steen mooi naar voor. Bij ons heeft u een ruime keuze aan maten en diktes, gaande van 20x20x2,5cm tot 100x100x3cm, waardoor u zonder twijfel de perfecte tegel zal terugvinden voor de aanleg van uw vloer of terras.

Meer informatie »

Droog Gewreven

Het droog wrijven van natuursteen gebeurt om de schakeringen en eventuele aders die doorheen de steen lopen duidelijker te maken. Dit brengt de natuurlijke samenstelling van de steen mooi naar voor.

Cookies | Uw privacy | Blauwsteenspecialist is onderdeel van EXZO