blauwsteenspecialist heeft voor u de volgende artikelen

€ 132,00/ stuk

ALU Klinkerdeksels Inbouwhoogte 10 cm

Putdeksels in aluminiumlegering zijn geur- en waterdicht. De vloerluiken beschikken over een dubbele dichting wat zorgt voor een absolute dekking. Er is een dichting voorzien op de bodem alsook T-rubber in de zijkanten. Dit zorgt voor flexibiliteit en heeft een verend effect. Vuilresten worden zo vermeden tussen het kader en het deksel, waardoor ook geurtjes geen kans krijgen. Het aluminium kaderwerk zorgt voor een makkelijke verwerking doordat het licht hanteerbaar is met behulp van liftsleutels. Deze klinkerdeksels van 10 cm hoog zijn beschikbaar in diverse formaten, gaande van 30 x 30 cm tot en met 100 x 100 cm.

Meer informatie »

€ 80,50/ stuk

ALU Klinkerdeksels Inbouwhoogte 6 cm

Putdeksels in aluminiumlegering zijn geur- en waterdicht. De vloerluiken beschikken over een dubbele dichting wat zorgt voor een absolute dekking. Er is een dichting voorzien op de bodem alsook T-rubber in de zijkanten. Dit zorgt voor flexibiliteit en heeft een verend effect. Vuilresten worden zo vermeden tussen het kader en het deksel, waardoor ook geurtjes geen kans krijgen. Het aluminium kaderwerk zorgt voor een makkelijke verwerking doordat het licht hanteerbaar is met behulp van liftsleutels. Deze klinkerdeksels van 6 cm hoog zijn beschikbaar in diverse formaten, gaande van 30 x 30 cm tot en met 70 x 70 cm.

Meer informatie »

€ 86,50

€ 91,00/ stuk

ALU Klinkerdeksels Inbouwhoogte 8 cm

Putdeksels in aluminiumlegering zijn geur- en waterdicht. De vloerluiken beschikken over een dubbele dichting wat zorgt voor een absolute dekking. Er is een dichting voorzien op de bodem alsook T-rubber in de zijkanten. Dit zorgt voor flexibiliteit en heeft een verend effect. Vuilresten worden zo vermeden tussen het kader en het deksel, waardoor ook geurtjes geen kans krijgen. Het aluminium kaderwerk zorgt voor een makkelijke verwerking doordat het licht hanteerbaar is met behulp van liftsleutels. Deze klinkerdeksels van 8 cm hoog zijn beschikbaar in diverse formaten, gaande van 30 x 30 cm tot en met 70 x 70 cm.

Meer informatie »

Cookies | Uw privacy | Blauwsteenspecialist is onderdeel van EXZO