blauwsteenspecialist heeft voor u de volgende artikelen

€ 10,50/ lm

Chinese Hardsteen Geschuurd boordsteen

Chinese hardsteen heeft dezelfde eigenschappen en kwaliteiten als de Belgische en Oosterse blauwe steen. Deze Chinese "blauwe" steen heeft een iets donkerdere uitstraling. Het hogere dolomietgehalte in de steen kan na verloop van tijd een bruine tint vertonen (door regen en wind) wat deze tegel een sterk landelijk karakter bezorgt. Op gebied van onderhoud en levensduur zijn ze evenwaardig aan de Belgische en Oosterse blauwe steen. De Chinese blauwe steen is donker en egaal in tekening en kleur. Zijn donkerblauw-grijze tint is hierbij typerend. Het schuren van de tegels zorgt ervoor dat zaagsporen verwijderd worden. Het schuren resulteert in een effen/egaal oppervlak. Er zijn geen zaagsporen zichtbaar, enkel nog heel fijne tot nagenoeg onzichtbare cirkelvormige streepjes. De geschuurde boordsteen in Chinese hardsteen is een ideaal alternatief voor de duurdere blauwe steensoorten. Wij bieden boordstenen in Chinese hardsteen aan in twee maten: 100x15x5cm en 100x20x6cm. Uitermate geschikt voor de afwerking van uw tuinpad, terras, en vloer!

Meer informatie »

€ 30,00/ lm

Chinese Hardsteen Geschuurd plint

Chinese hardsteen heeft dezelfde eigenschappen en kwaliteiten als de Belgische en Oosterse blauwe steen. Deze Chinese "blauwe" steen heeft een iets donkerdere uitstraling. Het hogere dolomietgehalte in de steen kan na verloop van tijd een bruine tint vertonen (door regen en wind) wat deze tegel een sterk landelijk karakter bezorgt. Op gebied van onderhoud en levensduur zijn ze evenwaardig aan de Belgische en Oosterse blauwe steen. De Chinese blauwe steen is donker en egaal in tekening en kleur. Zijn donkerblauw-grijze tint is hierbij typerend. Het schuren van de tegels zorgt ervoor dat zaagsporen verwijderd worden. Het schuren resulteert in een effen/egaal oppervlak. Er zijn geen zaagsporen zichtbaar, enkel nog heel fijne tot nagenoeg onzichtbare cirkelvormige streepjes. Het gebruik van geschuurde gevelplinten of geschuurde muurplinten als afwerking van uw huis, eventueel in combinatie met uw terras, is een mooie toevoeging. De gevelplint is te herkennen aan de afgeschuinde bovenkant zodat deze perfect aansluit aan uw gevel. De muurplinten zijn veel minder breed waardoor deze geschikt zijn als plint binnenshuis. Ook hier zijn er diverse maten beschikbaar. Voor een geschuurde gevelplint kunt u kiezen tussen twee breedtes.

Meer informatie »

€ 32,00

€ 17,50/ m²

Chinese Hardsteen Geschuurd tegels

Chinese hardsteen heeft dezelfde eigenschappen en kwaliteiten als de Belgische en Oosterse blauwe steen. Deze Chinese "blauwe" steen heeft een iets donkerdere uitstraling. Het hogere dolomietgehalte in de steen kan na verloop van tijd een bruine tint vertonen (door regen en wind) wat deze tegel een sterk landelijk karakter bezorgt. Op gebied van onderhoud en levensduur zijn ze evenwaardig aan de Belgische en Oosterse blauwe steen. De Chinese blauwe steen is donker en egaal in tekening en kleur. Zijn donkerblauw-grijze tint is hierbij typerend. Het schuren van de tegels zorgt ervoor dat zaagsporen verwijderd worden. Het schuren resulteert in een effen/egaal oppervlak. Er zijn geen zaagsporen zichtbaar, enkel nog heel fijne tot nagenoeg onzichtbare cirkelvormige streepjes. Tegels uit geschuurde Chinese hardsteen zijn een goed alternatief voor Belgische blauwsteen en kunt u gebruiken voor de aanleg van uw terras, vloer en zwembaden. Het geschuurde effect zorgt ervoor dat deze tegel niet al te glad is. Bij ons heeft u een ruime keuze aan maten en diktes, gaande van 20x20x2cm tot 100x100x3cm, waardoor u bij ons zonder twijfel de perfecte tegel zal terugvinden.

Meer informatie »

Tegels Geschuurd

Door het schuren van de tegels zorgt men ervoor dat zaagrillen verwijderd worden.
Er worden verschillende technieken gebruikt naar gelang de grootte van het te bewerken oppervlak. Zo wordt er voor kleine oppervlaktes een diamanten schuurplateau gebruikt met behulp van water. Voor grotere oppervlaktes wordt dan weer gebruik gemaakt van schuurkoppen op een lopende band.

Het schuren resulteert in een effen en egaal oppervlak. Er zijn geen zaagsporen zichtbaar, enkel nog heel fijne tot nagenoeg onzichtbare cirkelvormige streepjes.
De fijnheid van het geschuurde oppervlak zal afhangen van gebruikte korrelgrootte van het schuurmiddel.

Door het oppervlak van de natuursteen te schuren komen er verschillende tekeningen en nuances naar boven.

Cookies | Uw privacy | Blauwsteenspecialist is onderdeel van EXZO