blauwsteenspecialist heeft voor u de volgende artikelen

€ 75,78/ stuk

Aluminium inspectieluik

Het inspectieluik van geëxtrudeerd aluminium is uiterst geschikt bij de aanleg van de afwatering in uw terras. Het aluminium is geanodiseerd waardoor deze bestand is tegen corrosie. Het inspectieluik dient tweemaal per jaar nagekeken te worden op verstoppingen of vuilophopingen.

Meer informatie »

€ 71,79/ lm

Aluminium Opzetsleuf

Deze afvoersleuf bestaat uit geëxtrudeerd en geanodiseerd aluminium waardoor ze zeer duurzaam, onderhoudsvriendelijk en corrosiebestendig zijn. Via deze zal het water dus wegstromen en afgeleid worden van het terras of oprit. Formaat: 100 x 6,5 cm.

Meer informatie »

€ 10,60/ stuk

Gegalvaniseerde Standaard Rooster Afvoergeulen

Het gegalvaniseerd rooster heeft een afdekkingsfunctie voor de polymeer afvoergeulen. Deze zijn één meter lang waardoor deze perfect passen op deze afwateringsgeulen. De roosters zijn geschikt voor normaal verkeer tot en met 1,5 ton.

Meer informatie »

€ 17,15/ stuk

Polymeer Afvoergeul

De afvoergeul in polymeer is zeer sterk en licht. Deze is gemakkelijk te plaatsen rond uw terras, oprit,… De watervoergeul is uiterst duurzaam, onderhoudsvriendelijk en corrosiebestendig. Na de aanleg kunt u zelf kiezen welk rooster u wilt plaatsen op de afvoergeul. Deze afvoersleuf is beschikbaar in hoogtes van 6 en 10 cm en zijn telkens één meter lang.

Meer informatie »

Cookies | Uw privacy | Blauwsteenspecialist is onderdeel van EXZO