blauwsteenspecialist heeft voor u de volgende artikelen

€ 90,50/ m²

Basalt Donker Gekloven

Platines, kasseien of kinderkopjes zijn natuurstenen die veel mogelijkheden bieden. Vroeger werden ze vooral gebruikt voor wegen te verharden, nu zijn ze vooral populair als basismateriaal voor de aanleg van opritten en terrassen. Hun natuurlijk ruwe oppervalk zorgt voor een rustieke en nostalgische uitstraling. Het reliëf die ontstaat na aanleg benadrukt zijn charme en authenticiteit. Typerend voor Basalt is de uitgesproken donkere kleur van deze steen. Deze natuursteen is van nature zeer egaal waardoor deze zeer strak overkomt. De handgespleten of gekloven platines hebben een ruwe afwerking en kleine onregelmatigheden, wat het natuurlijke aspect naar voor brengt. Dit natuurlijke gesteente is niet-poreus en heeft een grote hardheid waardoor waardoor ze uiterst geschikt is voor de aanleg van uw terras, tuinpaden en oprit.

Meer informatie »

€ 106,00/ m²

Basalt Donker Handgespleten Platine

Platines, kasseien of kinderkopjes zijn natuurstenen die veel mogelijkheden bieden. Vroeger werden ze vooral gebruikt voor wegen te verharden, nu zijn ze vooral populair als basismateriaal voor de aanleg van opritten en terrassen. Hun natuurlijk ruwe oppervalk zorgt voor een rustieke en nostalgische uitstraling. Het reliëf die ontstaat na aanleg benadrukt zijn charme en authenticiteit. Typerend voor Basalt is de uitgesproken donkere kleur van deze steen. Deze natuursteen is van nature zeer egaal waardoor deze zeer strak overkomt. De handgespleten of gekloven platines hebben een ruwe afwerking en kleine onregelmatigheden, wat het natuurlijke aspect naar voor brengt. Dit natuurlijke gesteente is niet-poreus en heeft een grote hardheid waardoor waardoor ze uiterst geschikt is voor de aanleg van uw terras, tuinpaden en oprit. Wij beschikken over basaltplatines van verschillende formaten en diktes.

Meer informatie »

Basalt Donker

Basalt is een vulkanisch stollingsgesteente. Doordat de stolling aan het aardoppervlak plaatsvindt zijn er, buiten kleine kristallen, geen grote mineralen te vinden in dit gesteente. De basistint van dit gesteente is donkergrijs maar door middel van verschillende verwerkingsmethoden kan dit gesteente diverse donkere kleuren aannemen, gaande van donkergroen tot zwart.

Deze steensoort is compact, slijtvast en niet-poreus, en hierdoor dus zeer geschikt voor de aanleg van uw oprit en terras.

Cookies | Uw privacy | Blauwsteenspecialist is onderdeel van EXZO