blauwsteenspecialist heeft voor u de volgende artikelen

€ 47,50/ m²

Kandla Grey Antiek Klein Romaans Verband

Platines, kasseien of kinderkopjes zijn natuurstenen die veel mogelijkheden bieden. Vroeger werden ze vooral gebruikt voor wegen te verharden, nu zijn ze vooral populair als basismateriaal voor de aanleg van opritten en terrassen. Hun natuurlijk ruwe oppervalk zorgt voor een rustieke en nostalgische uitstraling. Het reliëf die ontstaat na aanleg benadrukt zijn charme en authenticiteit. De Kandla Grey is een platine uit zandsteen die ontgonnen wordt in India. Kandla Grey beschikt over een grijze hoofdtint, al kunnen er af en toe ook bruinbeige tinten worden waargenomen. Deze steensoort beschikt over een hardheid van 3 op de schaal van Mohs, wat deze zeer geschikt maakt voor de aanleg van uw terras en oprit. Deze harde zandsteen in klein Romaans verband zorgt voor een leuke speelsheid in uw terras of vloer. Dit legpatroon is een vast wildverband waardoor u een authentiek effect verkrijgt.

Meer informatie »

€ 80,50/ m²

Kandla Grey Antiek Platine

Platines, kasseien of kinderkopjes zijn natuurstenen die veel mogelijkheden bieden. Vroeger werden ze vooral gebruikt voor wegen te verharden, nu zijn ze vooral populair als basismateriaal voor de aanleg van opritten en terrassen. Hun natuurlijk ruwe oppervalk zorgt voor een rustieke en nostalgische uitstraling. Het reliëf die ontstaat na aanleg benadrukt zijn charme en authenticiteit. De Kandla Grey is een platine uit zandsteen die ontgonnen wordt in India. Kandla Grey beschikt over een grijze hoofdtint, al kunnen er af en toe ook bruinbeige tinten worden waargenomen. Deze steensoort beschikt over een hardheid van 3 op de schaal van Mohs, wat deze zeer geschikt maakt voor de aanleg van uw terras en oprit. Het getrommelde effect wordt verkregen door nieuw gebakken stenen in een draaiende trommel te plaatsen samen met kiezels, waardoor deze afgeronde en licht gebrokkelde randen opleveren. Hierdoor bekom je een oudere uitstraling, wat de laatste jaren alleen maar populairder aan het worden is. In ons aanbod vindt u verschillende formaten en diktes terug van deze steen. Hierdoor kunt met een gerust hart kiezen over de juiste maat voor de aanleg van uw terras en oprit.

Meer informatie »
nieuw

€ 85,50/ stuk

Kandla Grey Handgespleten Bloktrede

Platines, kasseien of kinderkopjes zijn natuurstenen die veel mogelijkheden bieden. Vroeger werden ze vooral gebruikt voor wegen te verharden, nu zijn ze vooral populair als basismateriaal voor de aanleg van opritten en terrassen. Hun natuurlijk ruwe oppervalk zorgt voor een rustieke en nostalgische uitstraling. Het reliëf die ontstaat na aanleg benadrukt zijn charme en authenticiteit. De Kandla Grey is een natuurlijk sedimentair gesteente uit India dat vooral gekend is voor zijn grijze kleur. Deze soort wordt getypeerd door zijn mooie kleurnuances die binnen éénzelfde partij voorkomen. Deze steensoort heeft een grote hardheid en verkleurt niet na verloop van jaren. Duurzaamheid ten top! Handgespleten of gekloven stenen hebben een ruwe afwerking en kleine onregelmatigheden, wat het natuurlijke aspect naar voor brengt. Deze bloktredes in Kandla Grey zandsteen zijn zeer geschikt voor de aanleg van uw tuintrapjes. Door zijn ruwe afwerking krijgt uw tuin zo een natuurlijke en rustieke touch.

Meer informatie »

€ 26,00/ lm

Kandla Grey Handgespleten Boordsteen

Platines, kasseien of kinderkopjes zijn natuurstenen die veel mogelijkheden bieden. Vroeger werden ze vooral gebruikt om wegen te verharden, nu zijn ze vooral populair als basismateriaal voor de aanleg van opritten en terrassen. Hun natuurlijk ruwe oppervalk zorgt voor een rustieke en nostalgische uitstraling. Het reliëf die ontstaat na aanleg benadrukt zijn charme en authenticiteit. De Kandla Grey is een natuurlijk sedimentair gesteente uit India die vooral gekend is voor zijn grijze kleur. Deze soort wordt getypeerd door zijn mooie kleurnuances die binnen éénzelfde partij voorkomen. Handgespleten of gekloven stenen hebben een ruwe afwerking en kleine onregelmatigheden, wat het natuurlijke aspect naar voor brengt. Het formaat 100 x 20/30 x 8/6 cm is uitermate geschikt als afwerking van uw terras.

Meer informatie »

€ 47,50/ m²

Kandla Grey Handgespleten Platine

Platines, kasseien of kinderkopjes zijn natuurstenen die veel mogelijkheden bieden. Vroeger werden ze vooral gebruikt om wegen te verharden, nu zijn ze vooral populair als basismateriaal voor de aanleg van opritten en terrassen. Hun natuurlijk ruwe oppervalk zorgt voor een rustieke en nostalgische uitstraling. Het reliëf die ontstaat na aanleg benadrukt zijn charme en authenticiteit. De Kandla Grey is een platine uit zandsteen die ontgonnen wordt in India. Kandla Grey beschikt over een grijze hoofdtint, al kunnen er af en toe ook bruinbeige tinten worden waargenomen. Deze tinten zullen niet verkleuren in de loop der jaren waardoor de Kandla Grey een uiterst duurzame natuursteen is. Deze steensoort beschikt over een hardheid van 3 op de schaal van Mohs, wat deze zeer geschikt maakt voor de aanleg van uw terras en oprit. Handgespleten of gekloven stenen hebben een ruwe afwerking en kleine onregelmatigheden, wat het natuurlijke aspect naar voor brengt. Wij bieden u veel verschillende formaten en diktes aan, gaande van 10x10cm tot 20x20cm, waardoor u sowieso de ideale platine zult tegenkomen.

Meer informatie »

€ 57,00/ stuk

Kandla Grey Zwembadboord

De Kandla Grey is een natuurlijke sedimentaire zandsteen uit India die vooral gekend is voor zijn grijze kleur. Deze soort wordt getypeerd door zijn mooie kleurnuances die binnen éénzelfde partij voorkomen. Handgespleten of gekloven stenen hebben een ruwe afwerking en kleine onregelmatigheden, wat het natuurlijke aspect naar voor brengt. Zwembadboord Kandla Grey Rechte boord: Afmeting: 90 x 35 x 3/5 cm

Meer informatie »

€ 62,50/ stuk

Kandla Stapstenen

Langwerpige stenen afkomstig uit India die voor gekend zijn voor hun grijze kleur. Binnen een zelfde partij kunnen er mooie passende kleurnuances voorkomen. De steensoort is bijzonder hard en zal zijn mooie tint behouden in de loop der tijd. Dit product is geschikt om in je tuin een pad aan te leggen in grind of gras.

Meer informatie »

Platine Kandla Grey

De Kandla Grey is een platine uit zandsteen die ontgonnen wordt in India. Kandla Grey beschikt over een grijze hoofdtint, al kunnen er af en toe ook bruinbeige tinten worden waargenomen. Deze steensoort beschikt over een hardheid van 3 op de schaal van Mohs, wat deze zeer geschikt maakt voor de aanleg van uw terras en oprit.

De diverse afwerkingen van deze steensoort zorgen ervoor dat elke soort over zijn eigen karakter en uitstraling beschikt. In ons assortiment vindt u volgende producten terug:
- Antiek Klein romaans verband
- Antiek plantine
- Getrommeld platine
- Handgespleten bloktrede
- Handgespleten boordsteen
- Handgespleten platine

Cookies | Uw privacy | Blauwsteenspecialist is onderdeel van EXZO