blauwsteenspecialist heeft voor u de volgende artikelen

€ 95,50

€ 100,50/ m²

Crema Marfil Micromozaiek

De Micromozaik zijn netjes die op voorhand gemaakt zijn waardoor de plaatsingstijd sterk gereduceerd wordt en wat het ook makkelijker maakt om te verwerken. Cream Marfil valt op door zijn witte, beige, bruine en grijze schakeringen doorheen het geheel. Deze soort is uitermate geschikt voor de verwerking in badkamers en als wandbekleding. Deze netjes hebben steeds hetzelfde formaat van 30 x 30 cm.

Meer informatie »

€ 100,50/ m²

Emperador Dark Micromozaiek

De Micromozaik zijn netjes die op voorhand gemaakt zijn waardoor de plaatsingstijd sterk gereduceerd wordt en wat het ook makkelijker maakt om te verwerken. Emperador Black valt op door zijn bruin, grijze, donker grijze en zwarte schakeringen doorheen het geheel. Naast de kleur bevat deze steen ook witte aders die een levendig effect bieden aan het oppervlak. Deze soort is uitermate geschikt voor de verwerking in badkamers en als wandbekleding. Deze netjes hebben steeds hetzelfde formaat van 30 x 30 cm.

Meer informatie »

€ 90,50

€ 95,00/ m²

Milky White Micromozaiek

De Micromozaik zijn netjes die op voorhand gemaakt zijn waardoor de plaatsingstijd sterk gereduceerd wordt en wat het ook makkelijker maakt om te verwerken. Milky White valt op door zijn wit en lichtgrijze schakeringen doorheen het geheel. Deze soort is uitermate geschikt voor de verwerking in badkamers en als wandbekleding. Deze netjes hebben steeds hetzelfde formaat van 30 x 30 cm.

Meer informatie »

€ 95,50

€ 100,50/ m²

Palm Black Micromozaiek

De Micromozaik zijn netjes die op voorhand gemaakt zijn waardoor de plaatsingstijd sterk gereduceerd wordt en wat het ook makkelijker maakt om te verwerken. Palm Black valt op door zijn grijze, donker grijze en zwarte schakeringen doorheen het geheel. Naast de kleur bevat deze steen ook witte aders die een levendig effect bieden aan het oppervlak. Deze soort is uitermate geschikt voor de verwerking in badkamers en als wandbekleding. Deze netjes hebben steeds hetzelfde formaat van 30 x 30 cm.

Meer informatie »

€ 95,50

€ 100,50/ m²

Yellow Dolomite Micromozaiek

De Micromozaik zijn netjes die op voorhand gemaakt zijn waardoor de plaatsingstijd sterk gereduceerd wordt en wat het ook makkelijker maakt om te verwerken. Yellow Dolomite valt op door zijn bruin, grijze en donker grijze schakeringen doorheen het geheel. Deze soort is uitermate geschikt voor de verwerking in badkamers en als wandbekleding. Deze netjes hebben steeds hetzelfde formaat van 30 x 30 cm.

Meer informatie »

Micromozaïek

Micromozaïek in natuursteen zijn op voorhand op netten verwerkt waardoor de plaatsingstijd sterk gereduceerd wordt.

Net zoals gewone mozaïek kunt u deze gebruiken als wandbekleding in zowel badkamers als andere ruimtes.

U vindt in ons gamma verschillende soorten bekleding in micromozaïek terug.

Cookies | Uw privacy | Blauwsteenspecialist is onderdeel van EXZO