blauwsteenspecialist heeft voor u de volgende artikelen

€ 84,50

€ 89,00/ m²

Mozaiek Dark Pattern

Mozaïek wordt vooral gebruikt in badkamers en als wandbekleding. Het fijne patroon zorgt voor een luxueuze en elegante uitstraling. Het combineert een klassieke techniek met een moderne en strakke look. De Dark Pattern is vervaardigd uit blauwe kalksteen.

Meer informatie »

€ 84,50

€ 89,00/ m²

Mozaiek Horizontal Grey Slim

Mozaïek wordt vooral gebruikt in badkamers en als wandbekleding. Het fijne patroon zorgt voor een luxueuze en elegante uitstraling. Het combineert een klassieke techniek met een moderne en strakke look. De Horizontal Grey Slim is vervaardigd uit blauwe kalksteen.

Meer informatie »

€ 84,50

€ 89,00/ m²

Mozaiek Horizontal Slick Grey

Mozaïek wordt vooral gebruikt in badkamers en als wandbekleding. Het fijne patroon zorgt voor een luxueuze en elegante uitstraling. Het combineert een klassieke techniek met een moderne en strakke look. De Horizontal Slick Grey is vervaardigd uit blauwe kalksteen.

Meer informatie »

€ 84,50

€ 89,00/ m²

Mozaiek Horizontal Slick White

Mozaïek wordt vooral gebruikt in badkamers en als wandbekleding. Het fijne patroon zorgt voor een luxueuze en elegante uitstraling. Het combineert een klassieke techniek met een moderne en strakke look. De Horizontal Slick White is vervaardigd uit kalksteen.

Meer informatie »

€ 84,50

€ 89,00/ m²

Mozaiek Horizontal White

Mozaïek wordt vooral gebruikt in badkamers en als wandbekleding. Het fijne patroon zorgt voor een luxueuze en elegante uitstraling. Het combineert een klassieke techniek met een moderne en strakke look. De Horizontal White is vervaardigd uit marmer.

Meer informatie »

€ 84,50

€ 89,00/ m²

Mozaiek Romaans Verband Grey

Mozaïek wordt vooral gebruikt in badkamers en als wandbekleding. Het fijne patroon zorgt voor een luxueuze en elegante uitstraling. Het combineert een klassieke techniek met een moderne en strakke look. Het Romaans Verband Grey is vervaardigd uit blauwe kalksteen.

Meer informatie »

€ 84,50

€ 89,00/ m²

Mozaiek Romaans Verband White

Mozaïek wordt vooral gebruikt in badkamers en als wandbekleding. Het fijne patroon zorgt voor een luxueuze en elegante uitstraling. Het combineert een klassieke techniek met een moderne en strakke look. Het Romaans Verband White is vervaardigd uit kalksteen.

Meer informatie »

€ 84,50

€ 89,00/ m²

Mozaiek Square Dark

Mozaïek wordt vooral gebruikt in badkamers en als wandbekleding. Het fijne patroon zorgt voor een luxueuze en elegante uitstraling. Het combineert een klassieke techniek met een moderne en strakke look. De Square Dark is vervaardigd uit blauwe kalksteen.

Meer informatie »

€ 84,50

€ 89,00/ m²

Mozaiek Square Dark Slim

Mozaïek wordt vooral gebruikt in badkamers en als wandbekleding. Het fijne patroon zorgt voor een luxueuze en elegante uitstraling. Het combineert een klassieke techniek met een moderne en strakke look. De Square Dark Slim is vervaardigd uit blauwe kalksteen.

Meer informatie »

Mozaïek

Mozaïek is eeuwenoude techniek die afstamt uit het Romeinse rijk en nu nog steeds gebruikt wordt. Het leggen in die tijd was zeer intensief en tijdrovend. Nu worden de kleine steentje op een gaas of net (30 x 30 cm) geplaatst waardoor de problemen van vroeger van de baan zijn.

Mozaïek wordt vooral gebruikt in badkamers en als wandbekleding. Het fijne patroon zorgt voor een luxueuze en elegante uitstraling. Het combineert een klassieke techniek met een moderne en strakke look.

Er zijn verschillende vormen en maten beschikbaar, vervaardigd in diverse natuursteensoorten.

Cookies | Uw privacy | Blauwsteenspecialist is onderdeel van EXZO