blauwsteenspecialist heeft voor u de volgende artikelen

€ 111,42/ stuk

Schanskorven

Schanskorven, of steenkorven, worden opgevuld met natuursteen of ander materiaal. Deze korven zijn vervaardigd uit gegalvaniseerd staal en kunnen in uw exterieur voor diverse projecten gebruikt worden, denk maar aan omheining, het opvangen van hoogteverschillen, als windscherm,… U kunt de korven vullen naar eigen keuze en smaak met verschillende soorten natuursteen die u in ons gamma terugvindt. Ook hier is het aan te raden om laag per laag ankers te steken en te vullen. Deze schanskorven zorgen in ieder geval voor een strakke en moderne toets in combinatie met het natuurlijke en rustieke van de hardsteen. Steenkorven zijn te verkrijgen in verschillende formaten, gaande van 97,5 x 45 x 52,5 cm tot 210 x 52,5 x 60 cm.

Meer informatie »

Schanskorven

Schanskorven, of steenkorven, worden opgevuld met natuursteen of ander materiaal. Deze korven zijn vervaardigd uit gegalvaniseerd staal en kunnen in uw exterieur voor diverse projecten gebruikt worden, denk maar aan omheining, het opvangen van hoogteverschillen, als windscherm,…

U kunt de korven vullen naar eigen keuze en smaak met verschillende soorten natuursteen die u in ons gamma terugvindt. Ook hier is het aan te raden om laag per laag ankers te steken en te vullen.

Deze schanskorven zorgen in ieder geval voor een strakke en moderne toets in combinatie met het natuurlijke en rustieke van de hardsteen.

Steenkorven zijn te verkrijgen in verschillende formaten.

Cookies | Uw privacy | Blauwsteenspecialist is onderdeel van EXZO